Morris Hotels

Skupina Morris provozuje hotely v České Lípě, Novém Boru a Mariánských Lázních. Komfortní a luxusní ubytování poskytuje v historických budovách, které pečlivě udržuje a zachovává jejich historickou hodnotu. Svým hostům nabízí kvalitní zážitek jak z ubytování, tak z posezení v restauracích a pobytu ve wellness centrech, které jsou součástí hotelů. Hotely Morris představují kvalitu na vysoké úrovni.



WiFi

Nekuřácké pokoje

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Wellness

Domácí mazlíčci

Parkování

Akce

| CITY HOTEL MORRIS Česká Lípa

City Hotel Morris vznikl propojením tří historických budov na náměstí T. G. Masaryka v centru České Lípy. Svou jedinečnou architekturou patří mezi hlavní dominanty náměstí. Zrekonstruovaný designový hotel s atriem přes všechna patra, luxusně zařízenými pokoji se starožitným nábytkem a podzemním wellness centrem zajišťuje hostům nadstandardní komfort.

| HOTEL MORRIS PREMIUM COLLECTION Česká Lípa

Butikový hotel Premium Collection se nachází na historickém náměstí v České Lípě.

Leží přibližně 100 metrů od City Hotelu Morris, kde je společná recepce pro obě zařízení.

Jedná se o plně vybavený útulný, luxusní a butikový prostor s vlastním wellness. 


| GOLF HOTEL MORRIS Mariánské Lázně

Golf Hotel Morris se nachází v rozlehlém parku na kopci nad městem Mariánské Lázně, v těsné blízkosti golfového hřiště. Je zařízený ve staroanglickém stylu, kterému vévodí tmavý nábytek a kožená křesla.

| PARK HOTEL MORRIS Nový Bor

Park Hotel Morris je umístěn v klidné části Nového Boru, zároveň však v bezprostřední blízkosti centra města. K hotelu náleží soukromá zahrada a součástí budovy hotelu je zámeček, který je ideálním místem pro pořádání konferencí, oslav nebo svateb. Město Nový Bor je známé zejména svým sklářským průmyslem a nachází se na rozhraní CHKO Lužické hory a CHKO České Středohoří. 

HOTELY

SEZNAMTE SE S NAŠÍM ŠÉFKUCHAŘEM

"Dobrý den,


dovolte mi, abych se představil: jmenuji se Pavel Chalupa a profesí

jsem kuchař. Velká záliba ve vaření mě provází už od raného

věku, proto jsem se rozhodl studovat na střední škole hotelové

a gastronomické.


Mám za sebou dlouhodobou praxi v české kuchyni, kde jsem se učil od zkušených profesionálů. Posledních 5 let jsem působil v zahraničí. Jako šéfkuchař zařízení na pomezí Německa a Francie (Pfalz – Alsasko) jsem se s rodilými kuchaři věnoval přípravě pokrmů tamní kuchyně.

 

V hotelech Morris zastávám pozici Executive Chef a společně s profesionálním a příjemným personálem pro vás připravuji menu".

WELLNESS

Relaxace v našich wellness centrech, která nabízí multifunkční saunu, vířivku a řadu masáží, potěší i ty nejnáročnější hosty.

Share by: